Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Отворено състезание по кунг-фу на 19-21 юли 2013 Албена

Отворено състезание по кунг-фу на 19-21 юли 2013 АлбенаБългарската федерация по кунг-фу и тай-чи организира "Отворено състезание по кунг-фу" с цел подготовка на съдии и състезатели за Световният шампионат по кунг-фу на 19-21 юли 2013 г. в новия спортен комплекс на курорт Албена. Събитието се организира с любезната подкрепа на Академията на МВР.

В състезанието ще бъдат включени част от спортните дисциплини на Световната федерация по традиционно кунг-фу – ЛАЙТ-ФАЙТИНГ САНДА, САНДА и ТАОЛУ (форми със и без оръжия). За всички участници са предвидени дипломи, а за призовите места съотевтно златен, сребърен и бронзов медал.

Интересното в това отворено състезание е, че освен по кунг-фу, ще участват и други, различни клубове по източни бойни изкуства, следвайки, разбира се, нашият правилник на състезаване по гореспоменатите дисциплини. Това, което би представлявало голям интерес за зрителите и преди всичко за участниците, е че ще бъде излъчен и награден най-техничният боец със специална награда, която ще бъде предоставена и връчена от д-р Дориян Александров, ръководител на най-старата школа по кунг-фу в България – Школа “Златен Дракон” (София).

Наградата е Сабята на “Златния Дракон” – реално бойно оръжие от качествена стомана, точна реплика на класическа гвардейска императорска сабя от късната династия Цин!

Кантарът за състезателите е същия ден от 8:30 ч. сутринта. Церемонията по откриването ще стартира в 10 ч. – зрителите ще имат възможността да наблюдават зрелищни демонстрации по кунг-фу в различни стилове със и без оръжия. Самото състезание ще започне с Таолу (форми, деца), a в 10:30 ч. е планувано да завърши с двубои пълен контакт в дисциплина Санда за юноши, мъже и жени.

Дата: 23 (неделя) юни 2013 г.
Откриване: 10:00 ч.
Кантар: 8:30 ч.
Място: Боксовата зала на “ЦСКА” на 120м от бул. проф. Цветан Лазаров №33

Вие сте тук:Начало Arrow Статии Arrow Интересно Arrow Отворено състезание по кунг-фу на 19-21 юли 2013 Албена