Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Открит семинар по Крав Мага в София на 16.03.2013г.

Открит семинар по Крав Мага в София на 16.03.2013г.

На 16 март Унгарски експерт по Крав Мага ще проведе семинар на тема “Combat & Fighting”

Събитието ще се проведе в град София от международния инструктор Сзабо Балазс (Унгария) ниво Expert 2, член на Глобалния Екип на KMG - Krav Maga Global.

Крав Мага е практическа и тактическа система, която учи как да предотвратим, да се справим и да преодолеем всички видове насилие и посегателства. Крав Мага е разработена в Израел, при реалистични условия. Системата е основана и формирана от Ими Лихтенфелд (Сде-Ор) и продължава да се развива и да бъде модифицирана от Еял Янилов, подпомаган от най-добрите инструктори. Крав Мага представлява хоризонтална система с уникален и логичен подход. Тя е лесна за научаване и запомняне, натурална и интуитивна и практически може да се използва в условия на стрес. Една съществена част от Крав Мага е учебния процес, методологията и начините на обучение.

От практическа гледна точка, Крав Мага се състои от три интегрални части: самоотбрана, защита на трети лица, както и бойни умения и тактики.

В израелската сигурност и отбранителни сили, Крав Мага е успешно използва за обучение на войници, елитни бойни звена, агенти под прикритие и служителите на правоприлагащите органи.

В края на 80-те години на миналия век, учебната програма по Крав Мага е актуализирана и в нея е включен богатият опит и знания, натрупани в конвенционални и неконвенционални бойни ситуации. Новата учебна програма обхваща бойните умения, определени техники, психическа подготовка, специфични тактики според ситуацията и съвременни методи за обучение. Въз основа над три десетилетия опит, Еял Янилов и глобалния екип от инструктори на KMG създават уникална, модерна и всеобхватна учебна програма.

„Combat & Fighting” семинара включва техники, тактики, умения, идеи и принципи, които ще преобразят практикуващите в по-добри бойци и войни, способни да функционират при екстремни условия на насилие в реални житейски ситуации.

Повече информация може да намерите в официалния уебсайт на KMG България на адрес: www.kravmaga.bg

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Открит семинар по Крав Мага в София на 16.03.2013г.