Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Бразилски ММА бойци пребити по време на улично сбиване

Бразилски ММА бойци пребити по време на улично сбиванеДвама бразилски ММА бойци бяха пребити по време на улично сбиване и единият от тях е с опасност за живота, съобщи бразилският сайт Band Santa Catarina.

32-годишният Майкуел Фалкао и 10 години по-младия Кауе Мена са участвали в масов бой и в резултат последният е в болница в критично състояние. Фалкао е получил по-леки наранявания и е изписан от клиниката.

На видеото се вижда как конфликтът започва вътре в магазина на бензиностанция. Фалкао отива към касата и след няколко реплики с една девойка я плясва по лицето. Момичето и приятелката и се връщат с трима младежи и започва бой, който се пренася извън магазина. Един от нападателите започва да налага с дървен прът Фалкао, а после и Мена по главата. Последният губи съзнание, но приятелите на жените продължават да го млатят.

Сайтът Bloody Elbow твърди, че преди време Фалкао е бил основен герой в скандална ситуация. През 2010 г. той е бил обвинен в жесток побой над приятелката си, вследствие на което компанията UFC, която организира турнири по смесени бойни изкуства, прекратява договора му. По време на кариерата си в ММА Фалкао е записал 31 победи и пет поражения в 37 боя. Той е бил шампион във версията на Bellator в категория до 84 кг., но през февруари тази година е загубил титлата си в бой срещу руснака Александър Шлеменко. Мена се състезава в категория до 66 кг. и в 7 срещи няма нито една загуба.
източник БГНЕС

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Бразилски ММА бойци пребити по време на улично сбиване