Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Детелин Далаклиев беше елимининран на старта от европейското първенство по бокс в Минск

Детелин Далаклиев беше елимининран на старта от европейското първенство по бокс в МинскДетелин Далаклиев (60 кг) беше елимининран на старта от европейското първенство по бокс в Минск (Блр). Бившият световен шампион дебютира на голямо първенство в новата категория. Той беше поставен под номер едно в схемата на състезанието.В мача с Елвин Исайев (Азер) съдиите отчетоха предимство за плевенчанина единствено в първия рунд. Двама от тях дадоха 10:9 точки за ветерана, докато третият отсъди същия резултат за азера. В останалите две части тримата съдиите бяха единодушни за Исайев - по 10:9. Далаклиев загуби с краен резултат 0:3 гласа (28:29, 28:29, 27:30).

Дебютантът Тинко Банабаков (49 кг) също беше елиминран. Той загуби от Мануел Капаи (Ит) с 0:3 гласа (27:30, 27:30, 28:29). По-късно на ринга се качиха последните ни двама представители Тервел Пулев (91 кг) и Симеон Чамов (69 кг).

Вие сте тук:Начало Arrow Новини Arrow Детелин Далаклиев беше елимининран на старта от европейското първенство по бокс в Минск