Каталог Бойни изкуства

Добавете Вашия клуб в Каталога за бойни изкуства, като попълните формата. За повече информация, моля свържете се с нас.

Нов регламент за финансиране на спортните клубове

Нов регламент за финансиране на спортните клубове Нов регламент за финансиране на спортните клубове въведе Министерството на младежта и спорта. Те ще бъдат обхванати в Програма за развитие на спортните клубове, утвърдена със заповед на министър Мариана Георгиева от 28 февруари 2014 г.
Чрез нея всеки клуб трябва да подава заявка за финансиране, придружена с изискваните документи и броя на картотекираните състезатели във всички възрастови групи и след одобрение ще получава директно средствата си за подготовка и дейност. Както е ясно, досега финансирането на клубовете минаваше през федерациите.

Прочети още: Нов регламент за финансиране на спортните клубове

Състезание по смесени бойни изкуства на 7 март в Пловдив

mma-arena-sastezanie-plovdiv-lТурнирът по свободни боеве MMA Arena 2 ще се проведе на 7 март в спортна зала "Паисий Хилендарски" в град Пловдив. Началото на битките е предвидено да започне в 20:30 часа, а цената на билета е 15 лева.  На организаторите от пловдивският клуб "ММА Arena", това ще бъде третото и може би най-доброто професионално организирано състезание. За двубоите на 7 март са предвидени 8 битки по правилника на ММА, като до този момент една от топ срещите се очертава сблъсъка между Валентин Бенишев срещу Костадин Енев.

Прочети още: Състезание по смесени бойни изкуства на 7 март в Пловдив

Турнир по ММА във Свети Влас и Поморие

Турнир по ММА във Свети Влас и ПомориеНа 19.07.2013г. от 23:00ч във Свети Влас ще се проведе турнир по ММА, където ще се играят шест срещи. Една от срещите е между Тихомир Митев от Варна и Али Ел Салех от Германия за световната титла за К1 на световната организация WKN.

В Поморие на Стадион “Поморие” на 20.07.2013г. от 20:30 часа ще се проведе турнирът Warrior Arena MAX FIGHT 32, кудето ще се представят 8 професионални ММА срещи. По извстни имена сред бойците са Георги Стоянов Станчев - внукът на първия олимпийски шампион на България – борецът Никола Станчев, Атанас Джамбазов, Симеон Кичуов, както и вицеевропейският шампион по ММА от Украйна Валери Великов.

Прочети още: Турнир по ММА във Свети Влас и Поморие

Бразилски ММА бойци пребити по време на улично сбиване

Бразилски ММА бойци пребити по време на улично сбиванеДвама бразилски ММА бойци бяха пребити по време на улично сбиване и единият от тях е с опасност за живота, съобщи бразилският сайт Band Santa Catarina.

32-годишният Майкуел Фалкао и 10 години по-младия Кауе Мена са участвали в масов бой и в резултат последният е в болница в критично състояние. Фалкао е получил по-леки наранявания и е изписан от клиниката.

Прочети още: Бразилски ММА бойци пребити по време на улично сбиване

Първенство по карате киокушин за деца от 5 до 14 год. “Купа Варна 2013″

Първенство по карате киокушин за деца от 5 до 14 год. “Купа Варна 2013″След поредния отборен приз на клуба на световния щампион Сенсей Емил Костов през месец Аарил в гр. Бургас, “ИЧИ ГЕКИ – Варна” ще бъде отново домакин на първенство от същия ранг – за деца от 5 до 14 год.

Проявата е на 22-ри юни (събота) от 13:00ч. в зала “Конгресна” на Двореца на културата и спорта.

Прочети още: Първенство по карате киокушин за деца от 5 до 14 год. “Купа Варна 2013″

Вие сте тук:Начало Arrow Новини